Boboc Fest 2023

Liga Studențească, în colaborare cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat „Boboc Fest” 2023, un eveniment destinat în special studenților din anul I.

 Activitatea face parte din proiectul CNFIS-FDI-2023-0088 INCLUSIVE-UBc.

În perioada 2-6 octombrie 2023 au avut loc următoarele activități :

2 octombrie: Seară de jocuri (BI30) – 18:00-21:00; „Boboc Fest” debutează cu o seară de jocuri plină de distracție, unde bobocii au format primele prietenii. La începutul activității a avut loc un seminar despre oportunitățile de voluntariat și activitățile non-formale din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și din cadrul Ligii Studențești;

3 octombrie: Treasure Hunt (Campusuri UBc) – 16:00-18:00; A doua zi a adus o activitate captivantă de tip Treasure Hunt, care s-a desfășurat în cele 2 campusuri ale Universității „Vasile Alecsandri”. Această activitate non-formală a avut ca scop promovarea spiritului de echipă, prezentând beneficiile centrului universitar UBc

4 octombrie: Workshop „Inițiere în viața de student” (Aula Universității și BI30) – 17:00-19:00; Miercuri, studenții boboci au luat parte la un atelier de consiliere, prin utilizarea metodelor World-caffe și Photo voice pentru a promova valorile și beneficiile societății și învățământului incluziv.

5 octombrie: Seara de sporturi (BP40) – 19:00-21:00; Ziua de joi a contribuit cu o seară dedicată activităților sportive în sala BP40. Această activitate a promovat sănătatea și bunăstarea studenților, oferind activități sportive pentru toți cei prezenți.

6 octombrie: Seara chitarelor (foișoare Campus Mărășești) – 20:00; Evenimentul s-a încheiat pe acorduri muzicale cu „Seara chitarelor”, unde studenții au avut ocazia să se relaxeze și să se distreze într-un cadru informal și prietenos.

Loading