ACTIVITATE

games party

Imaginează-ți o seară plină de muzică pe gustul tău, snacks-uri, campionate de jocuri video – League of Legends, CS Go, PUBG Mobile, FIFA, etc dar și jocuri de masă pentru toată lumea. Toate acestea repetate la două luni pentru o viața de student la standarde înalte!

seara de karaoke

Ia-ți curajul și cheful de distracție pentru o seară plină de energie și voci pline de surprize. Organizăm la două săptămâni o seară de karaoke pentru toți și toate. Talentul nu este necesar!

seara sportivă

Fie că te pricepi la fotbal, basket, tenis sau orice alt sport, noi te invităm la o seară de jocuri sportive pline de energie care se organizează o dată la două săptămâni.

seara de film

O seară în care tu votezi filmul care va fi proiectat și în care tu și prietenii tăi vă relaxați și uitați de probleme apăsătoare.

tineriada

O activitate ce anunță sfârșitul verii și apropierea anului universitar. O activitate plină de training-uri de dezvoltare profesională și personală. O activitate plină de relaxare și fun. Voluntarii noștri sunt aduși într-o locație separată de lumea civilizată și transpuși într-un cadru familial și călduros. Ok, poate nu foarte călduros …

studențiada

Un festival al distracției și al extazului de a fi student. O săptămână plină de activități culturale, sportive și dedicate dezvoltării personale și profesionale precum campania Free Hugs, seri de film în aer liber, campionate sportive, Seara Multi-Culturală alături de studenții Erasmus și altele.

balul bobocilor de la UBc

Un spectacol al luminilor, talentelor și … al oamenilor speciali. Bobocii sunt cele mai importante personaje dintr-o universitate.  Ei ne aduc aminte de începuturi și ne amintesc cât de scurtă este viața.Balul Bobocilor le acordă șansa de a se afirma pe scenă în fața studenților și profesorilor, de a-și arăta talentele și de deveni “vedete” ale universității. Momente artistice, invitați speciali, ținute speciale, talente speciale și … After Party.

snow festivity

Teambuilding-urile oferă șansa oamenilor dintr-o comunitate să se cunoască și să lege prietenii, în timp ce se relaxează. O ocazie specială pentru a te afirma pe pârtia de schi și a petrece momente de neuitat alături de prietenii și colegii tăi de facultate este Snow Fest.  

hora studenților

Unirea Principatelor Române nu se poate sărbătorii singură așa că noi pregătim în fiecare an o activitate în care studenții pot sărbătorii îmrepună în campusul Mărășești. Muzâică, hore, dansuri și … mâncare.

autobuzul dragostei

Toată lumea cunoaște popularul Valentine’s Day, dar cine a auzit de Dragobete? Poate că tu ai auzit, dar ce faci în acea zi specială pentru români? Noi organizăm Autobuzul Dragostei, un concept absolut inedit în care cupluri fericite se pot “căsători” pentru o zi în fața “ofițerului de stare civilă” și a martorilor. Poposim prin tot orașul și adunăm cupluri cu țeluri mari și le facem ziua mai frumoasă.

lan party - local edition

Suspans. Energie. Extaz. Anual Departamentul IT & Protecția Mediului organizeaza etapa locală a campionatului național studențesc LAN Party. Asociațiile studențești își caută cei mai buni campioni pentru a concura pentru premiile cele mari. Principalele jocuri ale campionatului sunt League of Legends, FIFA, Hearthstone.

Pe lângă acestea se pot adăuga altele în fiecare ediție. Etapa locală este o șansă foarte mare pentru departament pentru a-și arăta pontețialul de organizator. De la recrutarea jucătorilor, procesarea lor până la coordonarea Game Masterilor și a voluntarilor. Vrei să faci parte din echipă? Acum ai șansa!

student pentru 3 zile

În zilele noastre e foarte dificil pentru un elev de liceu să se decidă ce carieră vrea să urmeze în mediul universitar. Fie că ești la Mate-Info, Filologie, Economie sau Arte, poate că aceste materii nu sunt chair potrivite pentru viitorul tău sau poate alegerea centrului universitar este o dilemă pentru tine.

Noi dăm o șansă anual unei grupe de 50-60 de elevi de la licee din diferite județe să experimenteze viața de student în cadrul Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău. De la cursuri/seminarii până la activități culturale/sportive sau training-uri, vor trece prin toate pentru a pleca dupa trei zile încărcate dar pline de amintiri cu o imagine clară asupra “temutului” sistem universitar.

Ți-a venit o idee de event?

Ai o idee de event sau o activitate mai mică dar fun și plină de energie? Suntem deschiși la orice colaborare și idei noi.