Tineriada 2023

În perioada 22-24 septembrie, Bacăul a fost martorul celei de-a XI-a ediții a evenimentului de tradiție – Tineriada, organizată cu pasiune și dedicare de către Liga Studențească Bacău. Această ocazie anuală a adus împreună sute de tineri entuziaști la Solonț, satul Pădurăreni, pentru a sărbători spiritul comunitar și pentru a încuraja participarea activă la activități inedite.

Liga Studențească Bacău a pus în scenă Tineriada, un eveniment strategic conceput pentru a sparge barierele dintre studenți și pentru a promova spiritul de comunitate. Obiectivul declarat a fost de a atrage un număr cât mai mare de participanți, creând o experiență care să bucure și să încurajeze implicarea tinerilor în activități ce transcend cadrul academic.

Alegerea satului Pădurăreni, în special Solonț, ca locație pentru Tineriada nu a fost întâmplătoare. Încadrat într-un peisaj pitoresc, evenimentul a adus tinerii într-un cadru natural, departe de agitația urbană, oferindu-le o oportunitate de relaxare și de conectare cu natura.

Organizatorii au deschis festivitățile oferind un program variat, menit să satisfacă diversele gusturi și interese ale participanților. De la concursuri de talente, competiții sportive, la seri tematice și concerte live, Tineriada a devenit epicentrul distracției pentru toți cei prezenți.

De asemenea, împreună cu centrul de informare Europe Direct Bacău, studenții luat parte la proiectul ,,Cum să promovezi o idee de proiect/afacere printr-un elevator pitch, ce a constat într-un joc de personalitate, contribuind la dezvoltarea personală a participanților.

Un aspect crucial al acestei ediții a fost accentul pus pe încurajarea participării active a studenților. Cu o gamă largă de activități gândite pentru a promova colaborarea și creativitatea, Tineriada a devenit un teren propice pentru dezvoltarea abilităților sociale și pentru crearea de legături între tineri din diverse domenii de studiu.

Tineriada Bacău 2023 nu a fost doar despre activități și competiții, ci și despre crearea unor amintiri de neuitat. Tinerii au avut șansa de a se relaxa, de a socializa și de a se bucura de momentele simple alături de colegi și prieteni noi.

Tineriada organizată de Liga Studențească Bacău în perioada 22-24 septembrie a demonstrat încă o dată că poate să aducă împreună tineri din diverse medii și domenii, creând un eveniment care depășește limitele academice. Prin promovarea valorilor comunității și încurajarea participării active, Tineriada a devenit un punct culminant al comunității studențești din Bacău.

Această ediție a evenimentului a confirmat că Liga Studențească Bacău rămâne angajată în crearea de oportunități pentru tineri și în construirea unui spirit comunitar puternic. Tineriada 2023 a fost cu siguranță un succes, aducând bucurie și energie pozitivă în inimile participanților și stabilind temelia pentru viitoarele evenimente comunitare.

Loading