Distribuirea locurilor de parcare pentru studenții UBc – sem. II 2022-2023

Liga Studențească din Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, împreună cu Direcția General Administrativă, gestionează și administrează locurile de parcare în parcarea din campusul Mărășești, destinate exclusiv studenților Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Începând cu data de 20 Februarie, până la data de 24 Februarie, ora 23:59, studenții care doresc să intre în posesia unui loc de parcare, trebuie să completeze acest formular. Intră aici pentru a aplica!

În urma completării prezentului formular, în termen de 72 de ore este comunicată lista cu studenții beneficiari ai locurilor de parcare, pe site-ul asociației și la avizierul căminelor, locurile de parcare destinate studenților se vor distribui conform regulamentului.

Categoriile de studenți beneficiari ai locurilor de parcare sunt:

  1. Studenții Universității
  2. Studenții cazați în căminele studențești nr. 1 sau 2
  3. Studenții implicați în acțiuni de voluntariat în cadrul Asociației Liga Studențească din Universității ,,Vasile Alecsandri” din Bacău

Locurile de parcare se vor împărți pe cele 3 criterii astfel:

  • Studenții Universității,  10 locuri
  • Studenții cazați în căminele studențești nr. 1 și 2, 17 locuri
  • Studenții implicați în acțiuni de voluntariat, 10 locuri

Alocarea celor 10 locuri dedicate studenților Universității, care nu sunt cazați în căminele studențești și care nu sunt implicație în activități de voluntariat, se va face fără dosar, accesul fiind permis  temporar de la agentul de pază – gheretă Corp D campusului, studentul fiind obligat să prezinte carnetul de student vizat sau legitimația de student vizată la zi.

După încheierea perioadei anunțate de depunere a cererilor, comisia desemnată va întocmi lista cu studenții beneficiari.

După întocmirea listelor mai sus menționate în termen de 72 de ore, listele vor fi afișate la avizierele căminelor cât și pe platforma www.ligastudenteasca.ro

Vă rugăm să consultați Regulamentul de distribuire a locurilor de parcare Campusul Mărășești.

Loading