Balul Bobocilor din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău-2022

În data de 2 decembrie 2022 a avut loc Balul Bobocilor din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, un eveniment mult așteptat după o lungă pauză. Această seară a fost sub tematica „Hollywood”, iar invitatul special al serii, îndrăgitul artist Liviu Teodorescu, ne-a încântat cu prestația sa, transmițându-ne multe emoții prin interpretarea sa.

În cadrul acestui eveniment, opt perechi formate din rândul bobocilor UBc și-au etalat talentele. Perechile de boboci au trecut prin patru probe tematice ale serii și anume: proba de zi, prin prezentarea ținutelor și a personajelor pe care aceștia au ales să le pună în scenă, proba surpriză, unde spiritul creativ și cunoștința în domeniul cinematografic i-a pus la încercare, proba de talente, care a cuprins momente speciale de magie, dans popular, dans modern, stand-up și interpretări muzicale, iar ultima probă și nu cea din urmă fiind cea de prezentare a ținutelor de seară, unde eleganța și rafinamentul au captat publicul. 

Evenimentul a fost organizat în cele mai mici detalii, în ajutor venind un număr de 50 de voluntari, membri al celor șase echipe (flux, check-in, backstage, logistică, lumini și sunet, media). Aceștia s-au asigurat de buna desfășurare a evenimentului pe întreaga durată a zilei, începând de la primele ore ale dimineții. Voluntarii LSUBc au permanent ocazia de a se dezvolta, a-și cultiva lucrul în echipă și de a gestiona situațiile de ultim moment apărute. 

Juriul a fost format din reprezentanți ai sponsorilor din categoria Gold, precum Gabriel Ștefan din partea Farmasi, Toea Alexandra din partea 5 to go, Calistru Alexandra Ioana din partea Raw Therapy, Tănasă Romeo din partea Adamas, Alex Olteanu din partea clubului Kremlin, Ioana Manoliu din partea Școlii Comerciale de Servicii, Iulia Movilă din partea Brioșa Mov, Cristian Lupu din partea Grafit, Conf. univ. Dr. Brîndușa-Mariana Amălăncei, decan a Facultății de Litere din cadrul UBc, Carmen Dumitraș, Șef al Serviciului Social, precum și reprezentanți ai Ligii Studențești, Alex Seciu și Claudiu Ardeleanu. Aceștia au evaluat fiecare participant, precum și momentele pregătite, iar la final au desemnat câștigătorii acestui eveniment.

Dorim să menționăm și sponsorii evenimentului, care ne-au oferit tot suportul pentru ca acest eveniment să fie unul de nota zece:

BRONZ 

 1. GALAXY GYM
 2. 5 TO GO
 3. ORANGE
 4. G&C TRUCKS ÎNCHIRIERI ATV TÂRGU OCNA
 5. BRIOȘA MOV
 6. FLORĂRIA BLISS
 7. ȘCOALA DE ȘOFERI PROVOIAJ
 8. FIALD HOTEL & SPA BACĂU

  SILVER

 1. VITRAJ RESTAURANT & LOUNGE
 2. DOM BISTRO & LOUNGE
 3. PASHA MEN`S WEAR
 4. RESPECT GYM
 5. GEPEX PARK

GOLD

 1. RAW THERAPY
 2. MAESTRO
 3. AEROSTAR
 4. ȘCOALA  COMERCIALĂ DE SERVICII 
 5. CLUB KREMLIN
 6. ACADEMIA DE DANS ADAMAS
 7. ANTONIO GATTI
 8. AMERICAN EXPERIENCE
 9. SCC ROMÂNIA
 10. GRAFIT 
 11. FARMASI

Dorim să mulțumim și partenerilor noștri și anume:

-Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

-Uniunea Națională a Studenților din România

-Primăria Municipiului Bacău

-Radio UNSR Bacău

Câștigătorii titlului de Miss & Mister Boboc UBc 2022 sunt Roșu Paul, student în cadrul Facultății de Științe, program de studii informatică și Turcu Teodora, studentă în cadrul Facultății de Științe Economice, program de studii Administrarea Afacerilor. Locul al II-lea, titlul de Miss & Mister Liga Studențească a fost ocupat de Orzață Yasmina-Raluca, studentă în cadrul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, program de studii Educație Fizică și Sportivă, precum și de Bucătaru Ruben-Alexandru, student în cadrul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, program de studii Sport și Performanță Motrică. Locul al III-lea a fost ocupat de Andrei Borcea, student în cadrul Facultății de Inginerie, program de studii Mecatronică și de Dumitru Ana-Maria, studentă în cadrul Facultății de Litere, program de studii Română-Engleză. Nu în ultimul rând, locul al IV-lea, denumit și Miss&Mister Popularitate a fost ocupat de studentul Andrei Borcea și de studenta Ionică Denisa-Elena, cea din urmă fiind studentă în cadrul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, program de studii Kinetoterapie și Motricitate Specială. 

„Acest eveniment a avut un real succes, munca depusă atât de mine, cât și de colegii mei fiind una de amploare, pentru unii fiind primul eveniment de acest gen din postura de organizator. Tot efortul depus, orele petrecute la sediul nostru, timpul alocat, au dus la acest eveniment marca LSUBc. Suntem tare mândri atât de organizatori, cât și de voluntarii noștri, iar prin această cale dorim să le mulțumim tuturor. Suntem profund recunoscători și pentru sponsorii și partenerii acestui eveniment, care ne-au susținut enorm și ne-au ajutat să aducem acest eveniment la un nivel „de gală” a relatat despre eveniment Spatariu Monica, directorul PR LSUBc. 

„Această experiență a fost superbă pentru mine! Am învățat să am mai multă încredere în mine, să lucrez în echipă, să fiu atentă la detalii și să mă bucur de momentul prezent alături de niște oameni minunați. Le mulțumesc voluntarilor din ligă pentru efortul depus pentru boboci, pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă.” ne declară câștigătoarea locului I – Miss Boboc 2022 – Teodora Turcu. 

„Încep în primul rând prin adresarea celor mai călduroase mulțumiri organizatorilor acestui eveniment special. Pot spune că totul a fost la superlativ, de la sonorizare la sponsori și  juriu, alături de invitatul special, Liviu Teodorescu. Emoțiile bineînțeles că au atins cote tragice dar acestea au fost de natură constructivă. În încheiere, țin să menționez că acest eveniment a fost deosebit pentru că nu a fost doar o paradă, fiecare moment a fiind destinată publicului. Mulțumesc pentru susținerea de care am beneficiat și aștept cu nerăbdare să dau mai departe premiul de Mister Boboc 2023.” a declarat câștigătorul locului I – Mister Boboc 2022 – Roșu Paul.

„A fost o experiență de neuitat,emoții peste emoții dar la final a meritat.A fost o experiență unică, pe care aș repeta-o oricând cu mare drag. Organizarea a fost de nota zece, iar totul a decurs conform planului.”- Andrei Borcea, câștigător al titlului de Mister Popularitate

“Experiența mea la Balul Bobocilor a fost unică și clar a necesitat mult timp de repetiție pentru această seară magică. Mă bucur că am avut ocazia să trăiesc aceste clipe frumoase și că am reușit să leg noi prietenii.”-Yasmina Orzață, câștigătoare a titlului de Miss Liga Studențească

Acest eveniment a avut un real succes, iar Liga Studențească vă promite în continuare că se va ridica la nivelul așteptărilor voastre.

 6,988 total views,  12 views today

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *