5 aplicații care te vor ajuta în această perioadă

Tuturor ne este sau ne-a fost greu să ne adaptăm schimbărilor ce au avut loc în sistemul de învățământ și implicit în procesul de învățare. Descoperă și tu cum să îți faci munca mai ușoară cu aceste super aplicații, de care orice student are nevoie.

Pocket timetable este aplicația de care ai nevoie pentru a-ți organiza orarul de la facultate. A fost dezvoltată de un tânăr student și are mai multe funcții printre care: dark mode, real time notification, IOS widgets. Cu siguranță o vei considera mai mult decât folositoare.

Google docs de la google drive+ voice typing function -cred că am pățit cu toții ca atunci când suntem pe Zoom să nu reușim să notăm tot ceea ce spune profesorul. Dar, ca în orice situație există o soluție. Funcția Voice Typing îți transcrie în word ceea ce spune profesorul. Sună bine, nu? Merită încercat.

Evernote este aplicația cel mai des folosită de către studenți pentru scriere de notițe, încărcare de fișiere audio, video, imagini, pdf / ppt.

IlovePdf.com este un website pentru convertirea cursurilor într-un singur fișier.

Meditoo.ro este o super platformă de meditații în care elevii / studenții se pot ajuta între ei când au probleme la diferite materii. În același timp sunt și răsplătiți financiar pentru cunoștințele pe care le dețin. O platformă eficientă și foarte simplu de utilizat.

După atât de mult studiu urmează și pauza de masă. Aplicațiile pentru food delivery sunt prieteni de nădejde în astfel de situații. Cu siguranță nici Glovo, Food Panda sau Takeaway nu vor da greș.

 1,847 total views,  31 views today

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *