UBc și LSUBc ajută cu tehnologie studenții fără posibilități

Liga Studențească este într-o dezvoltare continuă iar în această perioadă dificilă am demarat o analiză asupra situației actuale pentru a găsi soluții în ceea ce privește derularea procesului didactic, având în vedere instaurarea situației de pandemie în România.

În același timp, felicităm Universitatea„Vasile Alecsandri” din Bacău pentru efortul depus astfel încât studenții să-și poată continua activitatea didactică în mediul online, reușind astfel să găsească soluții în această situație de criză pentru a funcționa, conform structurii anului universitar.

Am demarat o acțiune la nivelul Universității, prin distribuirea unor chestionare aplicate în rândul studenților ajungând la concluzia că sectorul social al studenților trebuie sprijint, mai precis lipsa logisticii pentru ca aceștia să își poată desfășura activitatea în online.

În urma demersurilor făcute de către LSUBc, Consiliul de Administrație, împreună cu Senatul Universitar s-au pus la dispoziție 170 de tablete cu abonament de internet gratuit pentru studenții care nu beneficiază de tehnologie pentru a-și putea desfășura activitatea didactică în mediul online.

Ne bucurăm foarte mult că în urma chestionarelor de satisfacție a studenților pe care le-am făcut am reușit să detectăm cea mai mare problemă și unde se poate acționa pentru ca sesiunea să îi prindă pe studenți pregătiți și ca evaluarea semestrială a calității să fie la cel mai înalt nivel.

Vom reveni după vacanță cu detaliile legate de procedura prin care studenții pot intra în posesia acestor tablete!

Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău – Te dezvolți. Înveți. Te distrezi.

Loading