Student pentru 3 zile

Student pentru 3 zile!
Tânăra Asociație Liga Studențească din cadrul Universității ” Vasile Alecsandri ” din Bacău în parteneriat cu ” Universitatea Vasile Alecsandri ”din orașul bacăuan, vor organiza în perioada 26-28 aprilie 2017 proiectul ” Student pentru 3 zile! ”, locul în care se învață să trăiești studențește.
Obiectivul acestui proiect vizează în mod direct tinerii elevi aflați în anul terminal din mediul liceal, privind integrarea și trecerea temperată dintr-un mediu preuniversitar, într-un mediu al studiilor superioare. Tinerilor li se vor da ocazia să cunoască viața de student într-un timp relativ scurt și să experimenteze, atât viața dinamică din campus, cât și activitățile coordonate de către tinerii voluntari ai Ligii Studențești: sociale, educative, culturale sau sportive. Scopul cel mai evident al proiectului este reprezentat de acomodarea elevilor din cadrul liceului cu mediul universitar, ușurând trecerea evidentă a modului de predare-învățare preuniversitar la cel superior.
Fii cu un pas în fața tuturor, învață să trăiești studențește! Dacă vrei să experimentezi viața de student la maxim, nu rata această șansa! Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și reprezintă una dintre cele mai vechi asociații voluntare din mediul studențesc la nivel național. Este reprezentată de tineri studenți din cadrul celor cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România.

Loading