Bucurie in Miscare

Astazi, 27.09.2015, membrii asociatiei Liga Studenteasca din Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau, au participat la evenimentul “Astazi, 27.09.2015, membrii asociatiei Liga Studenteasca din Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau, au participat la evenimentul “Bucurie in Miscare”-Semimaratonul Comunitatii. Competitia a avut scop umanitar, avand mai multe categorii de concurs. Plini de entuziasm si energie, membrii asociatiei Liga Studenteasca din Bacau au participat la cursa populara, alaturi de multe companii importante, ong-uri si institutii scolare din judet, alergand 1500 de metri.
Totodata, Liga Studenteasca din Bacau a fost si partenera a evenimentului care a umplut centrul orasului de foarte multi iubitori ai miscarii.”-Semimaratonul Comunitatii. Competitia a avut scop umanitar, avand mai multe categorii de concurs. Plini de entuziasm si energie, membrii asociatiei Liga Studenteasca din Bacau au participat la cursa populara, alaturi de multe companii importante, ong-uri si institutii scolare din judet, alergand 1500 de metri.
Totodata, Liga Studenteasca din Bacau a fost si partenera a evenimentului care a umplut centrul orasului de foarte multi iubitori ai miscarii.

Loading