DEPARTAMENTE

HAI CU NOI!

Ai descoperit câte ceva despre noi și vrei să încerci o experiență complet nouă acum.
Ești la un click distanță de viitorul tău alături de noi!

Ce facem aici:

Ca orice departamente de PR sau relații publice (pe românește) are de a face cu imaginea organizației. Se asigură de prezența în social media și interacționează cu publicul prin content relevant și atractiv. De asemenea, un task important este promovarea evenimentelor și activităților ONG-ului în social media și fizic în campusurile UBc și în comunitatea locală.

Ce poți face tu aici:

Poți face parte din una dintre cele 6 echipe:

  1. Social Media (înveți să te asiguri de publicarea contentului pe social media, vii cu idei de promovare)
  2. Foto/Video (înveți să creezi conținut foto sau video în cadrul evenimentelor și activităților noastre)
  3. Design (înveți să creezi afișe, design pentru postări/story-uri, etc)
  4. Copywriting (înveți să creezi texte pentru postările noastre)
  5. Blog (înveți să creezi articole pentru blogul organizației și comunicate de presă)
  6. Editare video (primești materialele de la echipa Foto/Video și înveți să creezi clipuri care ajută la promovarea evenimentelor)

*Munca ta va fi răsplătită și prin menționarea numelui tău în cadrul postărilor și nu numai.

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului PR-ului și al publicității.

Ce facem aici:

Fiind sursa de buget pentru activitățile organizației, voluntarii departamentului de FR (Fundraising) lucrează pentru a strânge sponsorizări în bani sau materiale/produse pentru evenimentele organizației de la firme diverse din Bacău și nu numai. Aceștia își dezvoltă capacitățile de comunicare, promovare, persuasiune pentru a convinge cât mai mulți manageri de companii să ajute LSUBc.

Ce poți face tu aici:

Împreună cu o mapă fizică de prezentare și un curaj care se poate dezvolta, vei discuta cu diverse firme cum ne pot ajuta în finanțarea evenimentelor noastre. 

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului fundraisingul. Nu e nevoie să vii direct cu un curaj de nestăpânit, îl putem cultiva împreună, dar depinde de tine.

Ce facem aici:

Fiind în categoria departamentelor de proiecte, voluntarii departamentului IT pun mână la mână pentru a organiza activitățile și evenimentele specifice lor precum seri de jocuri electronice, cluburi de robotică, ateliere de coding, etc. De la un voluntar poți primi responsabilitatea de a organiza o activitate sau un eveniment împreună cu o echipă. 

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului organizării de evenimente, dar și în domeniul IT. 

Ce facem aici:

Fiind în categoria departamentelor de proiecte, voluntarii departamentului Sportiv pun mână la mână pentru a organiza activitățile și evenimentele specifice lor precum seri sportive cu diferite sporturi, ateliere prin care se pot învăța tehnici de autoapărare, dansuri, campionate sportive, cross-uri caritabile, etc. De la un voluntar poți primi responsabilitatea de a organiza o activitate sau un eveniment împreună cu o echipă. 

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului organizării de evenimente, dar și în domeniul sportiv. 

Ce facem aici:

Fiind în categoria departamentelor de proiecte, voluntarii departamentului Socio-Cultural pun mână la mână pentru a organiza activitățile și evenimentele specifice lor precum seri seri multiculturale în care se cunosc diferite culturi ale studenților străini din cadrul UBc, seri de karaoke, activități/evenimente caritabile, etc. De la un voluntar poți primi responsabilitatea de a organiza o activitate sau un eveniment împreună cu o echipă. 

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului organizării de evenimente, dar și în domeniul social/caritabil. 

Ce facem aici:

Ne implicăm în absolut orice proiect organizat de celelalte departament și oferim suport logistic pentru o desfășurare ca la carte.

Ce înseamnă logistică? Toate materialele necesare pentru o activitate/eveniment (rollup-uri, bannere, steaguri, apă, mâncare, bâuturi, laptopuri, prelungitoare și multe altele) nu se vor muta, organiza și așeza singure în locația evenimentului. Ele sunt manevrate de către voluntarii departamentului logistic care învață constant cum să se organizeze cât mai bine, cum să țină un inventar impecabil și cum să se împartă eficient pe echipe.

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului organizării de evenimente, dar și în domeniul logistic. 

Ce facem aici:

Reprezentarea studenților este un domeniu foarte important și alături de cel de organizare de evenimente este esențial pentru organizație și comunitatea studențească. Împărțit pe sarcini, echipe și evenimente, voluntarii departamentului învață cum se organizeaza corect alegerile studenților reprezentanți din cămine, consiliile facultăților, senatul universitar, cum se efectuează strângerea de informații pentru un sondaj de opinie care poate duce la schimbări în campus sau universitate, cum se ține legătura cu studenții reprezentanți pentru a rezolva orice problemă, cum să citim corect o lege sau un regulament și cum să ținem minte elementele importante precum și multe alte activități.

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului reprezentării.

Ce facem aici:

Voluntarii departamentului de HR (resurse umane) lucrează împreună pentru a menține o comunitate de voluntari unită și plină de energie. De la crearea de strategii pentru fiecare sesiune de recrutare, precum și coordonarea acestora, până la organizare de teambuildinguri pentru toți voluntarii asociației și asigurarea răsplătirii performanței. Voluntarii de aici învață să comunice cu fiecare tip de voluntar și persoană, devin mai organizați, capătă abilități de time management.

De ce fel de studenți avem nevoie:

Oameni creativi, cu energie și care doresc să învețe și să se formeze în domeniului resurselor umane.

HAI CU NOI!

Ai descoperit câte ceva despre noi și vrei să încerci o experiență complet nouă acum.
Ești la un click distanță de viitorul tău alături de noi!