Candidații pentru Alegerile Studenților Reprezentanți 2021

În continuare vă prezentăm candidații înscriși pentru alegerile studenților reprezentanți 2021 pentru Consiliile Facultăților și Senatul UBc. Aceștia au la dispoziție până pe 31 Octombrie ora 23:59 pentru a-și face campanie de promovare în grupurile de studenți. De asemenea aceștia vor avea la dispoziție grupuri de Microsoft Teams, dedicate departamentelor în care candidează, pentru promovare și pentru votul din data de 1 Noiembrie 2021. Vă rugăm să consultați lista de locuri vacante.

Candidați Facultatea de Inginerie

Chicuș Ingrid

Candidată pentru Consiliul Facultății de Inginerie
din partea departamentului Inginerie Chimică și Alimentară

Student la Ingineria Produselor Alimentare, anul II, licență, IF

Eu sunt Ingrid și doresc să devin student reprezentant
deoarece aș dori să fiu vocea tuturor studenților și să-i reprezint în orice situație.

Zaharia Andrei

Candidat pentru Consiliul Facultății de Inginerie și pentru Senatul UBc
din partea studenților doctoranzi

Student la Ingineria Mediului, anul I, doctorat, IF

Intenționez să devin un bun specialist în domeniul Ingineriei Mediului și să evoluez, în cadrul unui angajament de lungă durată, într-un mediu favorabil. Intenția mea este, nu doar să dobândesc experiență, ci să simt că aduc valoare echipei de coordonare a ligii studențești, că pot ajuta la anticiparea unor riscuri, la găsirea soluțiilor imperios necesare și, în general, la desfășurarea în cele mai bune condiții a activității sale.

Cunoștințele din domeniul Ingineriei Mediului reprezintă cea mai solidă bază pentru ceea ce realizez astăzi. Am studiat în cadrul facultății, diferite cursuri, discipline importante pentru ocuparea acestui post, precum „Managementul Mediului în industrie”, „Sistem de management de mediu”, „Elaboararea și evaluarea proiectelor de mediu”, etc.

Realizarea stagiului Erasmus prin care mi-am realizat tema de licență, vizitele de studiu la diferite organizații și proiectele de voluntariat îndeplinite cu succes mi-au dezvoltat capacitatea de a lucra în mod cooperant și flexibil în cadrul unor echipe, dobândind astfel un complex de competențe. Participarea la numeroase evenimente științifice m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și relaționare, atât în timpul celor patru ani de facultate cât și în anii de master.

Înțeleg importanța responsabilităților pe care mi le asum în prezent, atât prin locul de muncă din cadrul Universității Vasile Alecsandri, Universitate care mi-a oferit șansa, încrederea și susținerea necesară pentru a urma cei 3 ani de doctorat, dar și responsabilitățile pe care aș putea să mi le asum prin viitoarea reprezentare a studenților doctoranzi.

Consider că am abilitățile, experiența și răbdarea, acestea reprezentând un atu in coordonarea unei echipe de succes. Îmi doresc să am șansa de reprezenta drepturile stutenților doctoranzi în structurile de conducere de la nivelul Universității Vasile Alecsandri, unde aș putea să-mi pun în evidență capacitățile intelectuale pentru a îndeplini sarcinile și scopurile organizației, cât și pentru dezvoltarea carierei mele. Dacă veți considera că motivația și calificarea mea sunt oportune pentru obținerea poziției de reprezentant al studenților doctoranzi, vă rog să-mi acordați votul necesar începerii unei colaborări de succes!
Cu respect, Ing. Zaharia Andrei

Pîntea Vlad Valentin

Candidat pentru Consiliul Facultății de Inginerie
din partea departamentului Energetică și Știința Calculatoarelor

Student la Energetică Industrială, anul IV, licență, IF

Comunitatea studenţilor trebuie să fie reprezentată de oameni dedicaţi, capabili să la apere interesele
şi să le acorde sprijinul în caz de nevoie. Consider că prin aptitudinile şi abilităţile pe care le posed pot fi persoana potrivită pentru funcţia de student reprezentant. Implicarea mea în diversele acţiuni studenţeşti de până acum a contribuit la dezvoltarea personală şi m-a făcut să-mi doresc mai mult pentru mine, dar şi pentru comunitatea de studenţi din care fac parte.

Călugăru Gabriel

Candidat pentru Senatul UBc din partea Facultății de Inginerie, din partea studenților masteranzi

Student la Managementul Fabricației Produselor Industriale, anul II, master, IF

Sunt interesat de acest loc pentru ca el îmi oferă posibilitatea de a mă promova pe plan profesional
și totodată se încadrează în sfera activităților care îmi plac și m-au determinat, de fapt să particip.


Candidați Facultatea de Litere

Vlasie Andreea-Mădălina

Candidată pentru Consiliul Facultății de Litere,
din partea Departamentul de Limba şi Literatura Română şi Știinţe ale Comunicării, Licență

Student la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, anul I, licență, IF

Unul dintre cele mai importante motive pentru care-mi doresc să devin student reprezentant este că iubesc să lucrez cu oamenii, să interacționez cu ei, să-i cunosc, să-i ascult, să învățăm unii de la ceilalți. Scopul meu în viață e să-mi dezvolt personalitatea în timp ce colaborez la menținerea bunei stări a societății din care fac parte.

Am descoperit de curând un studiu științific care susține că relațiile interumane calitative ne fac mult mai fericiți și sănătoși. Acest studiu m-a inspirat să-mi creez relații de valoare, să mă implic în fiecare activitate de grup, tocmai de aceea m-am și încumetat să fiu liderul grupei de studenți de la programul de studii Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Nu regret nicio secundă c-am ales să fac asta; nimic nu se compară cu momentele în care colegii mei își manifestă aprecierea față de munca pe care o depun.

De-a lungul timpului, datorită situațiilor pe care le-am experimentat, am conștientizat că “Popularitatea mea, fericirea mea, sentimentul meu de valoare personală depind, într-o măsură deloc neglijabilă, de deprinderile proprii în relațiile cu semenii.” – Dale Carnegie.

Am încredere în mine și-n potențialul pe care-l dețin. Încerc zilnic să devin cea mai bună versiune a mea, iar pentru mine acest proces presupune să ajut cât mai mulți oameni, să-mi fac noi prieteni de calitate și să învăț cât mai multe datorită experiențelor celorlalți. Sunt recunoscătoare pentru faptul că Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău îmi oferă oportunitatea de a participa la astfel de evenimente. Indiferent de rezultatul acestor alegeri democratice, mă bucur că am avut curajul să încerc. Le doresc succes tuturor participanților!

Istrate Alin Ionut

Candidat pentru Senatul UBc din partea Facultății de Litere, din partea studenților de la Conversie

Student la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, anul I, Conversie, IF

Îmi place să veghez la respectarea legii. Sunt absolvent al facultatii de drept și îmi place să reprezint pe alții în diverse litigii.


Candidați Facultatea de Științe

Finariu Andreea

Candidată pentru Consiliul Facultății de Științe,
din partea Departamentului de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului

Studentă la Biologie, anul II, licență, IF

Motivul pentru care doresc să particip ca și reprezentat în cadrul consiliului este acela că am prins puțină experință din primul an de facultate fiind șefă de an. Sunt o persoană cu o atenție sporită, harnică, dornică să învețe lucruri noi, săritoare.

Hușanu Andreea

Candidată pentru Senatul UBc din partea Facultății de Științe

Studentă la Biologie Medicală, anul I, master, IF

Ar fi un privilegiu să îmi pot reprezenta colegii studenți, în senatul Universității, să particip activ la toate activitățile desfășurate în cadrul acestei instituții, să pot interveni cu idei și opinii referitoare atât la drepturile cât și îndatoririle studențești și să pot contribui pentru îmbunătățirea calitații procesului de învățare în cadrul universității noastre.

Filip Alina-Ionela

Candidată pentru Senatul UBc din partea Facultății de Științe

Studentă la Valorificarea Resurselor Biologice și Protecția Mediului, anul I, master, IF

Sunt absolventă a studiilor de licenţă a Universităţii ”Vasile Alecsandri”, promoţia 2021. M-am alăturat, de asemenea în luna martie 2021, la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior în calitate de student evaluator şi am participat până în prezent la trei evaluări în centre universitare din Bucureşti, Suceava şi Craiova.

Ce mă motivează în depunerea şi susţinerea candidaturii pentru postul de student reprezentant în cadrul Senatului Universităţii este în primul rând dorinţa de evolua şi mai mult pe toate planurile, fiind urmată de pasiunea de a mă implica în sprijinul intereselor şi drepturilor comunităţii de studenţi, dezvoltată în ultimii doi ani în urma mandatului de student reprezentant în Consiliul Facultăţii de Ştiinţe. Consider că trebuie să profităm de fiecare oportunitate care ne este adusă la cunoştinţă, ghidați de o gândire pozitivă spre succes.


Candidați Facultatea de Științe Economice

Andreea Grădinaru

Candidată pentru Consiliul Facultății de Științe Economice,
din partea departamentului de Contabilitate, Audit și Analiză Economico-Financiară, Licență

Student la Contabilitate, Audit și Expertiză Contabilă, anul I, master, IF

Eu sunt Andreea și doresc să îmi reprezint colegii,
să particip la ședințe și să ajut studenții de la FSEC.

Matei Ana-Maria

Candidată pentru Senatul UBc din partea Facultății de Științe Economice
Student la Administrarea Afacerilor, anul II, licență, IF

Eu sunt Ana-Maria și doresc să îmi reprezint facultatea și studenții,
să particip în mod pro-activ la ședințele de senat și să ajut la nevoie studenții de la FSEC.


Candidați Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății

Dămoc Amalia Maria

Candidată pentru Consiliul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății,
din partea departamentului Kinetoterapie și Terapie Ocupațională

Studentă la Kinetoterapie și Motricitate Specială, anul III, licență, IF

Îmi doresc să devin studentă reprezentantă nu doar pentru a-mi ajuta colegi și a le oferi răspunsuri, ci și pentru a căpăta noi experiențe și cunoștințe. Consider că am aptitudinile necesare pentru a deveni studentă reprezentantă. Deși sunt în anul 3, adică la finalul studiilor de licență, cred că pot face față acestor provocări.

Pătru Diana

Candidată pentru Consiliul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății,
din partea departamentului Kinetoterapie și Terapie Ocupațională

Studentă la Kinetoterapie și Motricitate Specială, anul I, licență, IFR

Pe parcursul întregii mele activități profesionale am avut ocazia să îmi confirm cu succes calitățile manageriale, de decizie și acțiune pe care le întreprind. Am avut și am în continuare proiecte profesionale ce implică gândire analitică, capacitate de organizare, planificare, prioritizare, creare de proceduri și implementare, creare de procese de comunicare și business.

Am și am avut în subordine mai multe echipe pe care le-am reorganizat și instruit. Doresc să pun accent deosebit pe importanța pe care o acord muncii mele și scopul declarat de a obține rezultate măsurabile.
Doresc să vă mulțumesc pentru timpul și interesul acordat candidaturii mele.

Cozma Mateo-George

Candidat pentru Consiliul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății,
din partea Departamentul Educaţie Fizică şi Performanţă Sportivă, Licență

Student la Educaţie Fizică și Sportivă, anul II, licență, IF

Doresc să devin un student reprezentant deoarece vreau să ajut cât de mult pot posibil pentru a forma un colectiv unit.
Dacă o să devin reprezentant, o să-mi dau silința de a face toate lucrurile perfecte.

Popovici Rareș Bogdan

Candidat pentru Consiliul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății,
din partea Departamentul Educaţie Fizică şi Performanţă Sportivă, Master

Student la Activităţi Motrice Curriculare şi de Timp Liber, anul I, master, IF

Sunt antrenor de lupte (BJJ) la copii de 5-9 ani, sunt dornic de noi experiențe
și doresc să îmi reprezint colegii mei de la master, din departament.

Loading