Student pentru trei zile 2024

În perioada 28 aprilie – 1 mai 2024, Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează evenimentul „Student pentru trei zile”, oferind elevilor din liceele din Bacău și din județele învecinate ocazia de a experimenta viața de student într-o manieră unică și captivantă.

Evenimentul „Student pentru trei zile” își propune să ofere elevilor o perspectivă autentică asupra vieții de student, oferindu-le oportunitatea de a fi cazați în căminele studențești ale Universității și de a participa la cursuri, seminare, laboratoare, precum și la activități recreative.

Prin intermediul acestui eveniment, elevii vor putea interacționa cu studenții și cadrele didactice, vor putea experimenta mediul academic și vor putea descoperi o varietate de domenii de studii oferite de Universitatea „Vasile Alecsandri din Bacău”. Înscrierile în cadrul acestui eveniment vor fi efectuate online, completând un formular publicat pe paginile noastre de socializare, Facebook „Liga Studențească Bacău”, Instagram  „liga.studențească.bacau” sau accesând următorul site http://sp3z.ligastudenteasca.ro

„Suntem încântați să oferim elevilor ocazia de a experimenta viața de student prin intermediul evenimentului „Student pentru trei zile”. Sperăm ca această experiență să îi inspire și să îi ajute în luarea deciziilor referitoare la viitoarea lor carieră academică și profesională”, a declarat Varlam Otilia-Crina directorul departamentului PR & Design al Ligii Studențești Bacău.

Loading