LAN Party – Etapa Locală

Adori League of Legends și poate la fel de mult competiția? Înscrie-ți echipa până pe 10 Martie la competiția de 5v5 LAN Party – Etapa Locală și câștigă un loc în etapa națională de la București de pe 30 Martie. Echipa câștigătoare primește o călătorie până la București, cazare și distracție incluse timp de două zile. Simte competiția, fii cel mai bun! Înscrieri la goo.gl/forms/3a9HT1IRFHJETI4X2

Adori League of Legends și poate la fel de mult competiția? Înscrie-te până pe 10 Martie la competiția de 1v1 LAN Party – Etapa Locală și câștigă un loc în etapa națională de la București de pe 30 Martie. Locul 1 și 2 primesc o călătorie până la București, cazare și distracție incluse timp de două zile. Simte competiția, fii cel mai bun! Înscrieri la goo.gl/forms/XL2oAOu25ZdV0nKf2.

Adori FIFA19 și poate la fel de mult competiția? Cu toți știm că un meci pe teren e mai bun dar de ce să nu ne distrăm și în lumea virtuală? Înscrie-te până pe 10 Martie la LAN Party – Etapa Locală și câștigă un loc în etapa națională de la București de pe 30 Martie. Locul 1 și 2 primesc o călătorie până la București, cazare și distracție incluse timp de două zile. Simte competiția, fii cel mai bun! Înscrieri la goo.gl/forms/4UWZq0nPAwetawyW2.

Adori Hearthstone și poate la fel de mult competiția? Înscrie-te până pe 10 Martie la LAN Party – Etapa Locală și câștigă un loc în etapa națională de la București de pe 30 Martie. Locul 1 și 2 primesc o călătorie până la București, cazare și distracție incluse timp de două zile. Simte competiția, fii cel mai bun! Înscrieri la https://goo.gl/forms/2a6Ik3IU3KgHGSao2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up