Autobuzul Dragostei 2018

Asociatia Liga Studenteasca din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau te invita sambata, 24 februarie 2018, intre orele 10:00 si 16:00, la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului: “Autobuzul dragostei” ce marcheaza o zi de traditie si sarbatoare privind celebrarea dragostei in orasul bacauan, eveniment aflat la a XIII-a editie.

Proiectul este organizat de catre Liga Studenteasca din Bacau in parteneriat cu Primaria Municipiului Bacau, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau, S.C Transport public S.A. si Arena Mall.

“Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 si va opri la fiecare statie pentru a imbarca indragostitii de toate varstele ce au ca destinatie “iubirea”. Astfel, pentru a accentua tabloul romantios, autobuzul va stationa, intre orele 13:00-14:00, in parcarea Hotelului Moldova si intre orele 14:15-15:30, in parcarea Arena Mall. In urma acestui eveniment plin de romantism si iubire, tinerii indragostiti vor primi drept dovada un certificat de dragoste valabil pentru o zi.

Timp de 6 ore, voluntarii Ligii Studentesti vor avea ca misiune: IUBIREA. Vrei sa marchezi ziua de 24 februarie cu o actiune romantica si extraordinara?

Vrei sa-ti surprinzi sufletul pereche? Vrei sa ai sansa de a participa si de a castiga premii in urma “Tombolei Dragostei”? Atunci te asteptam la “un gest de iubire”!

Loading