TINERIADA Ediția a IV-a 2016

Înscrie-te la cele mai interesante activități ale festivalului „Tineriada ediția a IV-a 2016”  accesând link-ul următor: https://ligastudenteasca.ro/inscrieri-tineriada-editia-iv-2016/

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  desfășoară în perioada 24-29 octombrie festivalul tuturor tinerilor din Bacău.  „Tineriada ediția a IV-a 2016” are ca scop să unească şi să implice tinerii într-un număr cât mai mare de activități activități.

Activitățile proiectului încep Luni, 24 octombrie şi se vor încheia pe data de 29 octombrie. Tineriada promite a oferi o săptămână plină de surprize şi activităţi plăcute şi utile. Cei curioşi o să poată participa la: concursuri de poezie, campania ”Fumează un măr!”, campanie de ecologizare, training-uri, workshop-uri, dezbateri , campanii de informare, cross, karaoke și multe altele printre acestea. Porţile sunt deschise pentru toţi cei dornici şi entuziaști.

Tineriada urmăreşte revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani, prin implicarea acestora în diverse activităţi de voluntariat. Acest proiect încurajează şi promovează activităţile sportive, stimulează interesului tinerilor pentru domeniul cercetării şi stimulează ecologizarea unei zone importante ale Municipiul Bacău.

Este  un proiect despre tineri şi pentru tineri, care va oferi beneficii nu numai instituţiilor implicate dar şi participanţilor. La eveniment este aşteptat un număr mare de studenţi şi liceeni. Sperăm să fie o săptămână activă, de succes  şi să se păstreze spiritul tânărului băcăuan.

Deschiderea evenimentului se va face Luni, pe data de 24 octombrie, la ora 10:00,  în Campusurile Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău și la ora 13:00 în municipiul Bacău, într-un mod mai inedit și puțin întâlnit, acesta va rămane o surpriză până la data și ora stabilită. Toţi tinerii curajoşi, energici care vor să se implice sunt aşteptaţi. Mai multe detalii despre programul Tineriadei găsiţi pe site-ul Ligii Studenţeşti www.ligastudenteasca.ro sau pe facebook https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Tinerii sunt schimbarea și schimbarea începe cu tine!

Să dăm start distracţiei!

Înscrie-te la cele mai interesante activități ale festivalului „Tineriada ediția a IV-a 2016”  accesând link-ul următor: https://ligastudenteasca.ro/inscrieri-tineriada-editia-iv-2016/

Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

afis-tineriada

 1,176 total views,  1 views today

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *