SIMULARE DE ADMITERE, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, 2016

SIMULARE DE ADMITERE   2016

Odată cu apropierea sezonului de admitere în ciclurile de studii universitare de licenţă, Asociația Liga Studențească din Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău în colaborare cu Universitatea ‚,Vasile Alecsandri” din Bacău, lansează o simulare inedită a probei practice pentru testarea capacităţilor sportive. Este vorba despre un eveniment destinat tuturor liceenilor care urmează să își încheie studiile preuniversitare și doresc să pășească pe coridoarele universității drept studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, aceasta fiind una din facultățile de top din țară.

SIMULARE AFIS SIZE SMALL

În data de 10 iunie 2016, ora 12:00, se va da startul simulării de admietere, unde organizatorii vor oferi tuturor doritorilor ce aspiră să urmeze drumul unei cariere în  domeniul sportului și oferă posibilitatea de a afla informații, dar și șansa de a lua parte la întregul circuit destinat probelor de admitere cât și  de a primi sfaturi folositoare din partea organizatorilor. Această simulare va avea drept rezultat aprecierea competențelor fiecăruia conform baremului de admitere oficial, astfel orice participant își poate forma o idee despre cât de pregătit este fizic și care sunt capitolele care necesită mai multă pregătire.  Trebuie reținut faptul că traseul aplicativ se va susține în sala de gimnastică BI17, iar probele sportive se vor susține pe baza sportivă și în sala de sport BP40.

Tabloul evenimentului ,,SIMULARE ADMITERE FSMSS 2016” va fi unul plin de culoare și inspirație, ce va combina pasiunea pentru sport și pofta de mișcare împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni, aceleași dorințe. Doritorii se pot înscrie pe link-ul www.ligastudenteasca.ro/sesiune-de-admitere-fsmss/ până pe data de 08 iunie 2016, pentru partcipare este necesară adeverința medicală cu specificația apt pentru efort fizic.   Pentru mai multe informații poți contacta următoarele numere de telefon: 0741.340.911 Monica și 0748.784.908 Alexandru.

 1,194 total views,  1 views today

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *