SIMULARE ADMITERE FȘMSS 2017

SIMULARE ADMITERE FȘMSS 2017

SIMULARE DE ADMITERE
Din dorința de a informa tinerii privind admiterea la programele de studii: Kinetoterapie și Motricitate Specială, Educație fizică și Sportivă și Sport și Performanță Motrică ale Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, Asociația Liga Studențească din Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău în colaborare cu Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății și în parteneriat cu Universitatea ‚,Vasile Alecsandri” din Bacău., organizează o simulare competentă a probelor practice pentru testarea capacităţilor sportive. Acest eveniment este destinat tuturor liceenilor și tinerilor ce doresc să aplice în viitor la una dintre cele mai bune facultăți de top de profil: Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății.
Astfel, în data de 9 iunie 2017, ora 12, tinerii voluntari vor da startul simulării de admitere, oferind participanților informații privind specializările facultății, sfaturi competente, dar și încurajări în continuarea unui drum ce cuprinde obstacole și rezistențe. De asemenea, organizatorii vor evalua parcurgerea circuitului destinat probelor sportive, oferind informații vizând capacitatea de pregătire a fiecărui participant, dar și idei pentru îmbunătățirea condiției fizice și pentru o pregătire mai intensă. Trebuie evidențiat faptul că traseul aplicativ se va susține în sala de gimnastică BI17, iar probele practice se vor susține pe Baza Sportivă, dar și în sala BP40.
Evenimentul  ,,SIMULARE ADMITERE FȘMSS 2017” va fi unul marcat de seriozitate, dar și de momente pline de inspirație și culoare, ce va cuprinde o pasiune comună pentru aceleași lucruri: sportul și o viață activă, descoperind oameni cu aceleași pasiuni și aspirații. Pregătește-te din timp pentru ceea ce dorești să faci o viață, înscriindu-te pe link-ul: Formular de inscriere, până pe data de 4 iunie 2017. Pentru o desfășurare organizată și în siguranță este necesară adeverința medicală cu specificația apt pentru efort fizic.  Pentru mai multe informații poți contacta următoarele numere de telefon: 0748.681.154 Roxana și 0748.784.908 Alexandru.