Liga Stundețească recrutează noi membr!

Liga Stundețească recrutează noi membr!

Liga Stundețească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău recrutează noi membri

Liga Stundențească din Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău dorește să-și mărească familia. Suntem o organizație apolitică, non-profit și non-guvernamentală. Obiectivul principal se remarcă prin reprezentarea studenților celor cinci Facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, indiferent de nivelul de studii, religie, sex, origine, etc. Suntem activi în reprezentarea studenților și apărarea drepturilor în fața structurilor de conducere a Universității. Dacă ești interesat de voluntariat și vrei să faci parte dintr-o asociație care să-ți ofere tot sprijinul în dezvoltarea ideilor tale, dar și în dezvoltarea personală, atunci noi te așteptăm în familia Ligii Studențești. În cazul în care nu ai mai fost până acum voluntar, și ești indecis, noi îți vom prezenta zece motive pentru a face parte din echipa noastră:
1. Poți să îți pui ideile bune in practică!
Ne dorim să implementăm proiecte care să aibă idei ieșite la suprafață chiar din mijlocul comunității. Și tu, dacă citești acest articol, probabil deja ai o idee prin care ai putea aduce un plus comunității, însă din cauza lipsei de resurse, sau de prieteni pe care să-i mobilizezi alături de tine, ai tot amânat să o pui în practică. Ideea este că dacă vrei cu adevărat sa te implici, să faci ceva bine, să schimbi ceva în jurul tău, noi te ajutăm.

2. Schimbi comunitatea din care faci parte!
Sună exagerat poate, dar voluntarii sunt oameni care fac în fiecare zi lucruri mici pentru o lume mai bună. Prin proiectele pe care le organizăm în cadrul Ligii Stundențești și prin activitățile la care vei participa, alături de ceilalți membrii, produce o schimbare în societate și îi determini și pe ceilalți să te urmeze. Cu siguranță de unii singuri nu putem face mare lucru, dar intr-o echipă se pot face multe lucruri frumoase.

3. Vei deveni mai responsabil!
Ca voluntar vei fi responsabil de un anumit task, de un proiect sau vei fi responsabil de alți oameni, dacă vei fi ales coordonator al unui departament.

4. Înveți o grămadă de lucruri noi!
Înveți este un termen cam scorțos și te poate duce cu gândul la studiu. Totuși, se poate învăța și altfel, relaxat, într-o echipă cu oameni diferiți, cu experiențe diferite, prin ativități dedicate doar echipei sau prin activități pe care le vom implementa pentru comunitate. Partea frumoasă este că tu alegi ce vrei să înveți, ești stăpânul propriului tău proces de învățare.

5. Descoperi la ce ești bun!
Este foarte știut faptul că noi toți, suntem buni la mai multe lucruri, doar că încă nu știm asta sau nu conștientizăm. Fii sigur că alături de noi vei descoperi la ce ești bun. Noi suntem persoane care apreciază când cineva se pricepe la ceva și nu ne sfiim să ne arătăm aprecierile.

6. Îți șlefuiești abilitățile de comunicare, spiritul de echipă, leadershipul, sau time management!
Din experiență îți spunem că vei acumula minute bune de vorbit în cadrul echipei, în fața echipei, minute bune de expus și susținut idei, minute relaxante de lucru în echipă, vei învăța ce este un termen limită și ce se întâmplă dacă este respectat sau nu

7. Beneficiezi de traininguri de dezvoltare personală și profesională gratuit!
În mod normal educația non-formală este plătită, dar noi asigurăm periodic, în mod gratuit, diferite traininguri sau cursuri voluntarilor care sunt dornici de dezvoltare.

8. Capeți experiență atât de cerută acum la angajare!
Voluntariatul în echipa noastră îți va da valoare adăugată pentru CV-ul tău. De foarte multe ori angajatorii solicită experiență anterioară, sau activități de voluntariat, acestea fiind o condiție de recrutare. O condiție pe care, în calitate de voluntar o vei îndeplini cu ușurință.

9. Participi la team building-uri și ieșiri inedite!
Credeai că la Liga Studențească doar înveți lucruri? Nici vorbă! Noi știm să fim haioși, relaxați și să punem de o petrecere faină ca recompensă după succesul nostru. În astfel de împrejurări te asigurăm că-ți vei crea amintiri cu care vei rămâne mult timp.Nu-ți spunem mai multe. Trebuie să aplici ca să devii voluntar și apoi să vii la un team building să vezi cum este. Îți vei dori să vii și la următoarele!

10. Făcând voluntariat comunici, relaționezi, schimbi idei și resurse cu diferiți oameni!
Dacă te vei implica în activitățile de voluntariat vei vedea că o să ai oportunitatea de a cunoaste persoane care împărtășesc aceleași interese ca și tine, cu care poți să-ți împărtășești ideile, experiențele.
Dacă ai ajuns la finalul articolului, îți mulțumim! Înseamnă că vrei și tu să-ți colorezi viața, să-ți pui ideile în practică, să-ți schimbi comunitatea, să devii mai responsabil. Dacă vrei să înveți chestii noi și să descoperi la ce ești bun, dacă vrei să vezi cum e să lucrezi în echipă, dacă vrei să înveți să fii mai organizat, dacă vrei să-ți foloșești timpul cu folos, atunci haide să ne devii coleg. Orice problemă vei avea, poți apela la noi cu încredere, împreuna vom încerca să găsim cea mai bună soluție! Recrutările au început, iar dacă vrei să devii voluntar, trebuie doar să completezi formularul de aplicare.

RECRUTARE