IMPLICĂ-TE

Cu cât mai mulți...

Cu atât mai bine. Dacă ai avut sau ai încă un job știi deja că o zi de muncă obișnuită nu e la fel fără colegii tăi favoriți lângă tine. Este o regulă generală. Departamentele noastre formează legături de prietenie durabile ce pot schimba destine. 

 

Axați pe lucru în echipă

Voluntarii noștri sunt învățați încă de la început cu spiritul de echipă și nevoia de colaborare între oameni. Vino și tu alături de noi pentru a experimenta suspans, emoții, distracție și … cel mai important, viața de student la superlativ.

 

Liderii de mâine

Liderul se crește, nu se naște. Trezește curajul din tine și fă un pas în față! În fiecare echipă căutăm persoanele capabile de a conduce dar mai ales de a coordona. Începi ca voluntar, ajungi coordonator sau chiar vicepreședinte de organizație. Orice e posibil.

SĂ ÎNCEPEM CU ÎNCEPUTUL

Ne bucurăm pentru interesul tău!

Dacă ai accesat această pagină înseamnă că ești interesat/interesată de un post de voluntar în cadrul organizației noastre.

E TIMPUL SĂ ALEGI

Pașii pentru intrarea în organizația noastră sunt foarte simpli:

  1. Înscrierea într-un departament
  2. Prima convorbire cu coordonatorul tău de departament
  3. Stabilirea unei discuții cu acesta
  4. Completarea fișei de interviu
  5. Semnarea adeziunii în organizație

ALEGE DEPARTAMENTUL

Accesează secțiunea departamentelor și echipelor folosind butonul de mai jos și vino în familia LS Bacău! Fiecare departament în care te poți înscrie are un buton numit „IMPLICĂ-TE”, apasă pe el pentru a putea completa formularul.

Scroll Up