Implicare

Dacă vrei să faci ceva bine, fă ceva ce-ți place! Acesta ar trebui să fie fraza care ar trebui să te ghideze spre o viață de succes. Noi suntem siguri că vei găsi acel lucru care își place la noi și ca te vom face cel mai bun din domeniu.

Căutăm studenți dornici de aventură și suspans. Entuziasmul din ochii voluntarilor noștri ne încarcă cu energie pozitivă și ne asigură că suntem pe calea cea bună. Dacă îți place să lucrezi în echipă sau poate vrei să înveți cum se clădește liderul de mâine atunci aici e locul tău.

Diversitate

Fiecare departament de mai jos are un elemente special și poate unic ce te va ajuta să te dezvolți din punct de vedere personal dar și profesional. Probabil că vei scăpa de frica de a vorbi în fața unui public sau probabil că vei învăța să coordonezi un grup de persoane în misiunea de a organiza o activitate sau chiar poate îți vei descoperi adevărata carieră.

Networking

Voluntariatul înseamnă legături de viață cu diferite persoane care împărtășesc valori comune. Poate că nu o să fii plătit pentru că vei fi voluntar dar cu siguranță îți vei mulțumi peste cel puțin un an pentru decizia luată. Încrede-te în noi și vino în aventura vieții tale alături de viitorii tăi prieteni. Ei te așteaptă … tu ce mai aștepți?

Verifică fiecare departament și alege cu grijă pe cel în care vrei să intri

IT & PROTECȚIA MEDIULUI

PUBLIC RELATIONS

SPORT & SĂNĂTATE

FUNDRAISING & MARKETING

INOVARE & CERCETARE

ENTERTAINMENT

SERVICIUL SOCIAL STUDENȚESC

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up