Student pentru trei zile la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău!

Student pentru trei zile la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău!

student pentru 3 zile updateAsociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează proiectul „STUDENT PENTRU TREI ZILE” Învață să trăiești studențește!, ce se va desfășura în perioada 19-21 aprilie 2016, în cadrul programului național „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Scopul acestui proiect îl reprezintă integrarea elevilor ce se află în an terminal în mediul academic din centrele universitare, tinerii având ocazia de a experimenta viața de student și să participe la viața activă din campus, prin activitați educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are ca scop și acomodarea elevilor de liceu cu mediul universitar, facilitând o trecere mai ușoară de la modul de predare preuniversitar la cel potrivit sistemului de învățământ superior.
Termenul limită de depunere a aplicațiilor este luni, 15 aprilie 2016.
Liga Studențească pune la dispoziție 30 de locuri pentru elevii din județul Bacău și județele apropiate. Dacă vrei să experimentezi viața de student la maxim, nu rata această șansa! Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și este una dintre cele mai vechi organizații de acest tip din țară. Este reprezentată de studenți de la toate cele cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România.