Echipă. Spirit civic. Perseverență

Fii un student model și ajută în activitățile din cadrul organizației și universității. Păstrează o relație strânsă cu șefii de camine și paliere și creează o comunitate de studenții cu voie bună. 

Cămine

Căminele studențești din cadrul universității sunt o sursă de studenți plini de energii pozitive și spirit de distracție. Fiecare etaj și fiecare cămin are câte un lider care are în atribuții păstrarea ordinii și organizarea de activități care au rolul de a păstra legături în studenți. Ajută la organizarea acestor activități sau organizează tu altături de șefi.

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Ionuț 

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up