Computere. Design. Jocuri video

Nu sunt un grup de tocilari ce visează la procesoare și jocuri video retro. Sunt o echipă de oameni cu simțul umorului și cu un simț artistic bine dezvoltat. Dezvoltă partea cyber a organizației și dă un pic mai multă culoare materialelor grafice folosite în cadrul evenimentelor.

Dezvoltă aplicații noi pentru o eficientizare facilă a operațiunilor evenimentelor organizate și a altor procese vitale. Asigură mentenanța website-ului nostru și repară orice problemă tehnică de tip software sau chiar hardware.

Design Grafic

Avem un eveniment nou care are nevoie de un marketing de excepție? Designerii noștrii lucrează de zor pentru a produce materiale de calitate înaltă. Dorim un rebranding al unui eveniment sau chiar al organizației. Echipa de design grafic intră în acțiune. 

Pregătim materiale dintre cele mai diverese, de la clasicele afișe până la bannere, stickere și roll-up-uri. Dacă știi că ai talente în ale design-ului sau doar ești bun la desen te invităm să te înscrii în această echipă. În cazul în care ai înclinații clare asupra acestui domeniu și vrei să lucrezi alături de noi, te putem învăța tot ce știm.

Fotografie & Videografie

Orice eveniment are nevoie de amintiri de înaltă calitate. Fotografii noștri își canalizează talentul în munca pe care o depun alături de noi. Ai o pasiune pentru fotografiat sau vrei să te axezi pe acest domeniu? Fotograf sau videograf, aici e locul tău. Vino alături de echipa de fotografie.

Editare Video

Organizația noastră tinde spre dezvoltare prin intermediul imaginației și creației fără limite. Cu scopul de a ne mării granițele în domeniul social-media, creațiile video reprezintă o unealtă foarte puternică. Consideri că ai un talent în crearea de materiale video de calitate? Ai experiență în folosirea Adobe Premiere și Adobe After Effects? Vino în echipă!

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Activitate

LAN Party - Local Edition

Suspans. Energie. Extaz. Anual Departamentul IT & Protecția Mediului organizeaza etapa locală a campionatului național studențesc LAN Party. Asociațiile studențești își caută cei mai buni campioni pentru a concura pentru premiile cele mari. Principalele jocuri ale campionatului sunt League of Legends, FIFA, Hearthstone. Pe lângă acestea se pot adăuga altele în fiecare ediție. Etapa locală este o șansă foarte mare pentru departament pentru a-și arăta pontețialul de organizator. De la recrutarea jucătorilor, procesarea lor până la coordonarea Game Masterilor și a voluntarilor. Vrei să faci parte din echipă? Acum ai șansa!

Website dedicat în curând!
Done 10%

Games Party

Un fel de LAN Party dar … la fel. Spre deosebire de LAN Party, Games Party se organizeaza de mai multe ori pe an, cu aceeași doză de vibe-uri bune. În cazul acesta, premiile sunt la noi. Pe lângă jocuri video mai avem și jocuri de masă precum Monopoly, Activity sau Jenga. 

Website dedicat în curând!
Done 5%

REVENIM SOON

CU O GRAFICĂ

SUPER TARE

e-Waste

Produsele electrice, electronice și electrocasnice sunt un dăunător foarte mare pentru mediu din cauza tuturor metalelor ce le compun. e-Waste salvează planeta și … tehnologia. Aruncă-ți aparatele vechi și nefolositoare și intră în tombola noastră pentru a câștiga premii super tari. Urmărește-ne când dăm startul!

Website dedicat în curând!
Done 5%

REVENIM SOON

CU O GRAFICĂ

SUPER TARE

Seara de film

Ia parte la acțiune și urmărește un film votat de tot publicul chiar în universitatea ta, aproape de tine. 

Website dedicat în curând!
Done 5%

REVENIM SOON

CU O GRAFICĂ

SUPER TARE

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Alex

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up