Energie. Energie. Energie

Menține starea de spirit ridicată și sănătatea studenților prin activități și campionate sportive pline de energie și competivitate. Organizează și coordonează voluntari în procesul de realizare a unui maraton sau a unor campionate de fotbal, baschet sau badminton.

Sănătate

Sănătatea este o parte vitală din viețile noastre cotidiene. Ne îngrijorăm de faptul că obosim foarte repede și foarte posibil este că obosești după ce urci două etaje pe scări. Un principal obiectiv al acestui departament îl reprezintă promovarea unui stil de viață sănătos prin activități și campanii de informare. Fie că e vorba de maratoane de alergare, seri de jocuri sportive sau promovarea online a celor mai noi metode din domeniul vieții sănătoase.

Sport

Principala sursă de energie și voie bună. Sportul leagă prietenii și construiește amintiri. Sportul nu cunoaște limite și nu ține cont de gen, vârstă sau etnie. Departamentul de Sport & Sănătate organizează campionate și seri sportive pline de oameni dornici să facă mișcare.

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Roxana

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up