Comunicare. Perspectivă. Creativitate

Jonglează cu frazele și transmite emoțiile din spatele organizării activităților prin intermediul cuvintelor atent construite. Lucrează împreună cu departamentul de Fundraising & Marketing pentru a creea imaginea perfectă evenimentelor noastre și explică printr-un mod carismatic și elevat modalitățile prin care reușim să facem viața de student mai bună.

Social Media

Stăpânește artele mediului online și captează atenția oamenilor prin materiale lucrate cu atenție și gândite pentru publicul țintă.

Analizează traficul și diversitatea publicului nostru de pe rețelele de socializare și descoperă nevoile urmăritorilor noștri. 

În ultimul rând, păstrează un flux constant de materiale și o prezență dominantă pe aceste platforme.

Imagine. Talent. Text

Nu sunt un grup de tocilari ce visează la procesoare și jocuri video retro. Sunt o echipă de oameni cu simțul umorului și cu un simț artistic bine dezvoltat. Dezvoltă partea cyber a organizației și dă un pic mai multă culoare materialelor grafice folosite în cadrul evenimentelor.

Dezvoltă aplicații noi pentru o eficientizare facilă a operațiunilor evenimentelor organizate și a altor procese vitale. Asigură mentenanța website-ului nostru și repară orice problemă tehnică de tip software sau chiar hardware.

Comunicare

Fii vocea organizației tale și inspiră tinerii studenți prin talentul și carisma ta. Contruiește canale de comunicare cu principalele personaje din univesitate și ține o strânsă legătură cu aceștia dezvoltând relațiile de comunicare dintre studenți și universitate.

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Ana

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up