Inovare. Cercetare. Dezvoltare

Adună minți geniale din universitatea ta și organizează activități din domeniul tehnologiei super tari alături de voluntari noștri. Fie că sunt concursuri sau workshop-uri de robotică, conferințe cu invitați importanți din domeniul tehnologic sau  târguri de job-uri din domeniul tău.

Dezvoltare. Creativitate. Muncă în echipă

Fii vocea facultății tale în domeniul tehnologic și deschide porțile colegilor tăi pasionați creând activități precum conferințe, workshop-uri sau concursuri. Creează parteneriate cu organizația noastră și universitatea cu cei mai puternici actori din domeniul tehnologic din România.

Robotică

Ești pasionat de robotică sau poate doar studiezi acest domeniu? Domeniul roboticii a fost și este încă un subiect foarte popular. În continuare se caută noi metode pentru a aduce roboții în viețile noastre. Căutăm oameni dornici de dezvoltare și cu mintea ageră care pot aduce un pic de tehnologie și creativitate în organizația și universitatea noastră. Vino cu idei de activități și implică-te în dezvoltarea departamentului tău. Pune în mișcare mecanismele organizației și contribuie la creativitatea colectivului.

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Florina

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up