Perseverență. Atitudine. Perspectivă

Unul dintre cele mai importante departamente, cu cele mai importante responsabilități. Menține organizația vie din punct de vedere al perspectivei de viitor și financiar. 

Construiește metode de promovare a organizației și a evenimentelor sale prin tehnici de marketing eficiente și de calitate. Caută și menține sponsori activi și dornici de dezvoltare.

Marketing

Creează o imagine de calitate și atractivă pentru organizație și pentru fiecare eveniment. Descoperă metode noi de atragere a studenților și lucrează cu departamentele de IT și PR pentru a scoate materiale superi tari. Tu controlezi și decizi ce înseamnă și cum se comportă organizația.

Fundraising

Să atragi fonduri pentru organizarea unui eveniment nu este o muncă ușoară. Necesită multă energie, perseverență și … abilități avansate de comunicare.  Caută sponsori noi pentru evenimentele și activitățile organizate și “vinde” imaginea organizației în cele mai inteligente moduri. 

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Bianca

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up