Talent. Curaj. Ambiție

E foarte simplu sa înțelegi cu ce se ocupa departamentul Entertainment, numele spune deja totul. Dacă ești o persoana plina de viata caruia ii place sa împărtășească aceasta stare cu toți cei din jur, atunci aici e locul tău!

E simplu, tot ce tine de muzica, dans, actorie, desen, sau orice îți vine în cap când auzi cuvântul arta se desfășoară în cadrul acestui departament! Depinde de tine sa ai puțin curaj, hai în echipa noastră!

Lumini. Talent. Creativitate

„Este uimitor ce pot face oamenii obişnuiţi dacă se apucă de treabă fără idei preconcepute.” — Charles F. Kettering. 

Dorința acestui proiect este de a creeea o echipă capabilă de a realiza momente artistice teatrale, atât pentru diferite evenimente caritabile cât și pentru pasiunea noastră.

Revista Studențimea Băcăuană

Un element principal în arhivarea momentelor trăite în cadrul mediuli universitar pentru viața de student este reprezentat de revista organizației noastre.

Dacă vrei să descoperi ce înseamnă să fii un jurnalist perseverent și actual, redacția revistei este încântată să te primească în echipa sa.

Radio UNSR Bacău

Această echipă este locul în care ți se oferă ocazia să-i ții la curent pe cei din jurul tău cu toate activitățile desfășurate atât la nivel universitar cât și local dar și aceea de a-ți dezvolta calitățile de moderator al unei emisiuni radio.

Nimic pe placul tău?

Nicio problemă. Alege să fii un voluntar de bază al departamentului și ajută oriunde este nevoie de tine. Fie că vorbim de logistica unui eveniment sau de ajutor în cadrul unui proiect. Tu pui mecanismul în mișcare. Ce mai aștepți?

ACTIVITATE

Seara de karaoke

Seara de karaoke înseamnă socializare, ieșire din zona de confort, distracție și poate pentru unii o ocazie de a de afirma.
Cum poate fii mai simplu sa te apropii de ceilalți decât printr un intermediu atât de comun tuturor, muzica?
Ai nevoie doar de puțin curaj și o să iți primești doza de energie pentru întreaga săptămâna!

REVENIM SOON

CU O GRAFICĂ

SUPER TARE

Mai multe informații

Apelează la coordonatorul acestui departament – Georgiana

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up