Oameni. Echipă. Dezvoltare

Am putea spune că cel mai eficace mod de a te dezvolta este atunci când ai în jurul tău o comunitate de oameni creativi și îndrăzneți. Și cum am putea face asta mai plăcut decât prin diferite trainig-uri cu teme actuale sau seri de improvizație ce reprezintă o sursă sigură de amuzament și momente speciale?

Dacă vrei să ai parte de umor, socializare și spontaneitate, aceasta este echipa din care vrei să faci parte!

Training-uri

Cum voi sunteți motivul pentru care noi creeăm aceste activități, subiectele alese pentru aceste training-uri reies din nevoile voastre, așa că voi sunteti cei care alegeti domeniile pe care vreti sa le aprofundati cu aceste ocazii.

Talentele descoperite trebuie “șlefuite” precum diamantele iar cele ascunse trebuie descoperite. Vino în echipa noastră și ia parte la organizarea de training-uri din diverse domenii sau organizează tu însuți câteva. Tu ești sursa noastră de inspirație iar noi suntem ajutoarele tale în drumul spre auto-cunoașterea ta. Hai într-o călătorie alături de noi!

Te-ai decis?

Vrei în echipă? Fie că dorești să fii fotograful nostru sau designer-ul talentat din grup, noi te acceptăm așa cum ești. Completează formularul de înscriere în organizație și verifică mail-ul pentru un răspuns de la noi.

Scroll Up