DEPARTAMENTE

IT & PROTECȚIA MEDIULUI

Aparențele înșeală. Nu sunt doar un grup de pasionați de programare și calculatoare. Pe lângă task-urile tehnice precum website-ul, baze de date, computerele din sediu, etc, departamentul se dezvoltă în fiecare zi și organizează evenimente precum LAN Party, Games Party, Seara de film.  Cunoștințele tehnice nu sunte imperios necesare.

PUBLIC RELATIONS

Dacă ne-ai văzut până acum paginile de social media sau chiar acest website, acest departament s-a ocupat și se ocupă în continuare de ele. Comunicate de presă, texte pentru postări, idei de promovare a organizației dar și a evenimentelor. Le avem pe toate aici. Dacă nu ai cunoștințele necesare dar vrei să înveți, te așteptăm în familia noastră.

FUNDRAISING & MARKETING

Un loc în care tehnicile de marketing sunt strâns legate de strategiile de promovare și ne un limbaj avansat și adecvat. Pe scurt: un eveniment are nevoie de fonduri pentru materiale de funcționare și promovare iar asta e treaba acestui departament. Dacă vrei să aflii mai multe despre acest domeniu și vrei să ne ajuți, te așteptăm în familia noastră.

SPORT & SĂNĂTATE

Vrei să ajuți studenții și să-i îndrepți spre o viață mai sănătoasă și plină de sport? Ai idei de promovare a unei vieți sănătoase sau a unui sport? Acest departament organizează la două săptămâni o seară sportivă în care tu votezi jocul ediției.

INOVARE & CERCETARE

Tinzi spre o zonă inginerească și de inovare? Vrei să creezi activități în acest domeniu? Te așteptăm în familia noastră!

SECRETARIAT

Unul dintre cele mai importante componente , este mâna dreaptă dar și HR-ul organizației. Construiește și consultă statistici despre calitatea activității dar și satisfacția voluntariatului.

ENTERTAINMENT

De la seri de improvizație teatrală, radio-ul studențesc, seri de karaoke și până la revista studențească. De toate pentru toți și idei creative pentru studenți. 

SERVICIUL SOCIAL STUDENȚESC

Ține legătura cu șefii de cămine și de palier dar și cu administrația acestora din universitate. Construiește o legătură dintre studenții din cămine și organizație și îi ține informați.

ECHIPA DE FOTOGRAFI/VIDEOGRAFI

O echipă fresh și plină de energie. Studenți fotografi experimentați lucrează cot la cot pentru o calitate fără margini a evenimentelor dar și pentru a-ți arăta ție, studentule, cum ne petrecem noi timpul. Știi să filmezi sau să fotografiezi? Te așteptăm în familia noastră!

ECHIPA DE DESIGN GRAFIC

Încă o echipă fresh, o echipă creativă și plină de energii pozitive. Creăm identitatea organizației și a evenimentelor noastre, în ton cu stilurile la modă și cele care cuprinda atenția publicului. De la afișe, fluturașe, bannere dar și content pentru social media și website. Dacă te consideri o persoană experimentată sau dacă vrei să înveți, te așteptăm în familia noastră!

ECHIPA DE EDITARE VIDEO

Filmul bate o fotografie. Inspiră toate energiile de la un eveniment și provoacă stări. Această echipă crează materiale video cu ajutorul echipei de fotografie, pentru ca tu să fii al curent cu ce facem noi. Te consideri o persoană experimentată sau vrei să înveți? Te așteptăm în familia noastră!

Scroll Up