Cine suntem?

În iarna lui ’90, o organizație nonguvernamentală și nonprofit și-a pus bazele în Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău. 

Deși, la început, ne-am preocupat doar de problemele de tip sindical, pe parcurs fosta ,,Liga Studentilor’’ actuala ,,Ligă Studențească Bacău’’ s-a afirmat ca o organizație cu un puternic impact social și cultural, implicându-se atât în medierea conflictelor sociale cât și în organizarea de acțiuni cu caracter educativ și de divertisment pentru studenți.

Existăm de 28 de ani și ne menținem tineri în fiecare an datorită generațiilor care se înscriu în organizația noastră.

Acum suntem mai mult decât atât. Prin activitatea noastră, dorim să modelăm caractere de succes. Dorim să creăm un mediu comfortabil și o sursă de creativitate pentru toți voluntarii noștri. Folosim entuziasmul și dorința de afirmare pentru a crea o minte organizată și ascuțită.

Aici la LS Bacău, credem că tinerii sunt cheia pentru un viitor mai bun. Prin fiecare experiență pe care o creăm, ne străduim să creăm oamenii de mâine.

Fiecare membru al familiei noastre ajunge să capete unul sau mai multe din următoarele abilități

Teamwork

Rezonează și coexistă cu ceilalți membri într-un mediu comfortabil și plin de energie pozitivă. Capabil să-și exprime liber ideile și opiniile personale și îi lipsește frica de a întâlni persoane noi și de a interacționa cu ele

Public speaking

Poate vorbi în fața unui public larg, ținând un discurs coerent avand abilitatea de a interacționa cu acesta

Adaptabilitate

Capacitatea de a ieși din "bula de comfort" și de a fi deschis la idei și locuri noi

Team Leader

Este constient că un lider nu înseamnă un șef ci un coagulant al echipei. Abilități superioare de comunicare și organizare

Viziune

Munca depusă îi formează o viziune asupra propriului viitor și este capabil de a duce la îndeplinire planuri datorită abilităților căpătate

Creativitate

O imaginație îmbogațită și o minte agilă sunt elementele ce sunt necesare pentru un voluntar proactiv

Ce facem noi?

În cazul care ești student al Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău și dorești un mediu cald și primitor unde îți vei face zeci de prieteni pe viață te așteptăm oricând la sediul nostru din Facultatea de Inginerie, camera BP16.

Scroll Up