Activitate

Tineriada

O activitate ce anunță sfârșitul verii și apropierea anului universitar. O activitate plină de training-uri de dezvoltare profesională și personală. O activitate plină de relaxare și fun. Voluntarii noștri sunt aduși într-o locație separată de lumea civilizată și transpuși într-un cadru familial și călduros. Ok, poate nu foarte călduros …

Studențiada

Un festival al distracției și al extazului de a fi student. O săptămână plină de activități culturale, sportive și dedicate dezvoltării personale și profesionale precum campania Free Hugs, seri de film în aer liber, campionate sportive, Seara Multi-Culturală alături de studenții Erasmus și altele.

Website dedicat în curând!
Terminat 28%

Balul Bobocilor

Un spectacol al luminilor, talentelor și … al oamenilor speciali. Bobocii sunt cele mai importante personaje dintr-o universitate.  Ei ne aduc aminte de începuturi și ne amintesc cât de scurtă este viața.

Balul Bobocilor le acordă șansa de a se afirma pe scenă în fața studenților și profesorilor, de a-și arăta talentele și de deveni “vedete” ale universității. Momente artistice, invitați speciali, ținute speciale, talente speciale și … After Party.

Website dedicat în curând!
Terminat 11%

SnowFest

Teambuilding-urile oferă șansa oamenilor dintr-o comunitate să se cunoască și să lege prietenii, în timp ce se relaxează. O ocazie specială pentru a te afirma pe pârtia de schi și a petrece momente de neuitat alături de prietenii și colegii tăi de facultate este Snow Fest.  

Hora Studenților

Unirea Principatelor Române nu se poate sărbătorii singură așa că noi pregătim în fiecare an o activitate în care studenții pot sărbătorii îmrepună în campusul Mărășești. Muzâică, hore, dansuri și … mâncare.

Autobuzul Dragostei

Toată lumea cunoaște popularul Valentine’s Day, dar cine a auzit de Dragobete? Poate că tu ai auzit, dar ce faci în acea zi specială pentru români?

Noi organizăm Autobuzul Dragostei, un concept absolut inedit în care cupluri fericite se pot “căsători” pentru o zi în fața “ofițerului de stare civilă” și a martorilor. Poposim prin tot orașul și adunăm cupluri cu țeluri mari și le facem ziua mai frumoasă.

Website dedicat în curând!
Terminat 30%

LAN Party

Suspans. Energie. Extaz. Anual Departamentul IT & Protecția Mediului organizeaza etapa locală a campionatului național studențesc LAN Party. Asociațiile studențești își caută cei mai buni campioni pentru a concura pentru premiile cele mari. Principalele jocuri ale campionatului sunt League of Legends, FIFA, Hearthstone.

Pe lângă acestea se pot adăuga altele în fiecare ediție. Etapa locală este o șansă foarte mare pentru departament pentru a-și arăta pontețialul de organizator. De la recrutarea jucătorilor, procesarea lor până la coordonarea Game Masterilor și a voluntarilor. Vrei să faci parte din echipă? Acum ai șansa!

Website dedicat în curând!
Terminat 10%

Student pentru 3 Zile

În zilele noastre e foarte dificil pentru un elev de liceu să se decidă ce carieră vrea să urmeze în mediul universitar. Fie că ești la Mate-Info, Filologie, Economie sau Arte, poate că aceste materii nu sunt chair potrivite pentru viitorul tău sau poate alegerea centrului universitar este o dilemă pentru tine.

Noi dăm o șansă anual unei grupe de 50-60 de elevi de la licee din diferite județe să experimenteze viața de student în cadrul Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău. De la cursuri/seminarii până la activități culturale/sportive sau training-uri, vor trece prin toate pentru a pleca dupa trei zile încărcate dar pline de amintiri cu o imagine clară asupra “temutului” sistem universitar.

Website dedicat în curând!
Terminat 21%
Scroll Up