Recomandare de filme

Filmele sunt o artă. Așa că ți-am pregătit câteva variante interesante. Pentru un mod mai plăcut de a petrece aceste zile, te invit să privești recomandările de mai jos. 🤗

1.The Tree of Life 🌳
Un film uluitor, în care este în prim-plan evoluția unui copil de 11 ani pe nume Jack. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul calea lumii, de a se pune pe sine pe primul loc. Fiecare părinte își susține credințele, iar Jack trebuie să împace cererile fiecăruia. El ajunge un suflet pierdut într-o lume modernă, căutând să descopere printre scenele în schimbare ale timpului ceea ce rămâne neschimbat: eternul plan din care facem parte. Rămâne ca tu, să descoperi care sunt tainele drumului lui Jack.
https://www.youtube.com/watch?v=RrAz1YLh8nYThe Ghost👻
Gândiți-vă la cea mai emoționantă poveste de dragoste. Mai gândiți-vă și la cea mai sclipitoare comedie, la cea mai uimitoare poveste supranaturală și la cel mai tensionat thriller de mister. Patrick Swayze este o fantomă care face echipă cu un medium pentru a afla adevărul care se află în spatele morții lui pentru a-și salva iubita.
https://www.youtube.com/watch?v=8uubih798tg

2. The Da Vinci Code🕵️‍♂️
După romanul lui Dan Brown, apare filmul cu același nume. Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat într-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lăsând în urma sa o urmă misterioasă plină de simboluri și indicii.Fiind în joc propria sa supraviețuire, Langdon, ajutat de agenta de poliție criptolog de profesie Sophie Neveu (Audrey Tautou), descoperă o serie de secrete extraordinare care sunt ascunse în operele lui Leonard da Vinci, toate conducând la o societate dedicată păzirii unui secret străvechi, rămas ascuns timp de 2000 de ani.
https://www.youtube.com/watch?v=lfqHb6INj3w

Pentru cei ce doresc să se atașeze de personaje și să trăiască fiecare moment plin de suspans cot la cot cu ele:

3. The Da Vinci’s Demons 👨‍🎨💭
Serialul urmărește poveștile nespuse despre viața lui Leonardo Da Vinci în anii săi petrecuți în Florența în perioada Renașterii. În vârstă de 25 de ani, artist, inventator, spadasin, amant, visător și idealist, el se luptă cu granițele propriului său timp, pe măsură ce începe nu numai să vadă viitorul, dar să-l și modeleze.
https://www.youtube.com/watch?v=vgg9nnALFGA

Vizionare plăcută!❤

Loading