Student pentru 3 Zile

Student pentru 3 zile
Află ce înseamnă să fii student înaintea tuturor!
Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din orașul băcăuan, organizează în perioada 3-5 aprilie 2018 unul dintre cele mai importante proiecte „Student pentru 3 zile”, eveniment ce marchează obiectiv locul în care se învață să trăiești studențești.
Scopul evenimentului vizează în mod direct elevii aflați în anul terminal din cadrul liceului, dar și elevii aflați în clasa a 11-a, vizând integrarea și trecerea moderată dintr-un mediu preuniversitar, într-un mediu al învățământului superior. Tinerilor li se va da prilejul de a cunoaște cu mare atenție viața de student într-un timp relativ concis și să experimenteze, atât viața studențească din campusurile și căminile universității, cât și activitățile de voluntariat coordonate de voluntarii Asociației Liga Studețească, de tip social, cultural, educativ, cât și sportiv. Cel mai important obiectiv al evenimentului reprezintă acomodarea tinerilor din cadrul liceal cu mediul universitar, dar și o trecere perceptibilă a modului de predare-învățare. Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și reprezintă una dintre cele mai vechi asociații voluntare din mediul studențesc la nivel național, este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România și reprezentată de tinerii studenți din cadrul celor cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

 

Vrei să experimetezi viața de student înaintea tuturor? Atunci înscrie-te pe formularul de mai jos și trăiește cu adevărat studențește! Nu rata această ocazie!