ORGANIZARE

ECHIPA DE CONDUCERE

Alexandru Chetroiu

prim-vicepreședinte

DSC_0216-1-683x1024

Evelina Ababei

Secretar General Adjunct

Alexandra Tamaș

Vicepreședinte & Coordonator IT & Design

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bianca Mutu

Vicepreședinte & Coordonator Departament Fundraising

Ana-Maria Iojică

Vicepreședinte & Coordonator Departament PR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roxana Popa

Vicepreședinte & Coordonator Departament Sportiv

POST VACANT

Vicepreședinte & Coordonator Departament Educațional

sava andreea lsubc

Andreea Sava

Coordonator Departament Socio-Cultural

circle-cropped (29)

POST VACANT

Coordonator Departament HR

Ionuț Buiac

Coordonator Serviciul Social Studențesc

Alin Ciobanu

Coordonator Departament Logistică

PR

Dacă ne-ai văzut până acum paginile de social media sau chiar acest website, acest departament s-a ocupat și se ocupă în continuare de ele. Comunicate de presă, texte pentru postări, idei de promovare a organizației dar și a evenimentelor. Le avem pe toate aici. Dacă nu ai cunoștințele necesare dar vrei să înveți, te așteptăm în familia noastră.

FR

Un loc în care tehnicile de marketing sunt strâns legate de strategiile de promovare și ne un limbaj avansat și adecvat. Pe scurt: un eveniment are nevoie de fonduri pentru materiale de funcționare și promovare iar asta e treaba acestui departament. Dacă vrei să aflii mai multe despre acest domeniu și vrei să ne ajuți, te așteptăm în familia noastră.

IT & Design

Aparențele înșeală. Nu sunt doar un grup de pasionați de programare și calculatoare. Pe lângă task-urile tehnice precum website-ul, baze de date, computerele din sediu, etc, departamentul se dezvoltă în fiecare zi și organizează evenimente e-sports, IT, mediu. De asemenea, o parte foarte importantă a departamentului este secțiunea de design, formată din echipele de foto/video, grafică și editare video.

Sportiv

Vrei să ajuți studenții și să-i îndrepți spre o viață mai sănătoasă și plină de sport? Ai idei de promovare a unei vieți sănătoase sau a unui sport? Acest departament organizează la două săptămâni o seară sportivă în care tu votezi jocul ediției.

Socio-Cultural

De la seri de improvizație teatrală, radio-ul studențesc, seri de karaoke și până la revista studențească, Departamentul Socio-Cultural are de toate pentru toți și idei creative pentru studenți. 

Logistică

Echipa care știe cel mai bine să aranjeze un set pentru un eveniment sau de ce materiale este nevoie pentru a fi duse la o locație, Departamentul de Logistică este unul dintre cele mai vitale echipe ale organizației.

Educațional

O echipă nouă care preia atribuțiile de coordonare a reprezentării studenților în interiorul UBc

Serviciul Social Studențesc

Această echipă coordonează activitatea studenților reprezentanți din cămine și se asigură că orice aspect este clar și rezolvat. Printre cei care lucrează cu această echipă enumerăm: studenții șefi de cămine și paliere, Serviciul Social al UBc, administratorii căminelor.

HR

Fiind echipa care mediază relațiile dintre voluntari și departamente, precum și cel care se ocupă de recrutări, departamentul de HR este un departament nou cu multe idei și oameni sclipitori. Dacă ești voluntar în cadrul LSUBc, feedback-ul tău este preluat de către această echipă și analizat obiectiv pentru a asigura o eficiență în structura organizației.